Skip to content

Fotoreportage Mt. Everest: Onbeschrijfelijk

Mount Everest. De Tibetaanse naam voor deze berg aller bergen is Qomolangma, wat zoiets betekent als Mother Goddess. En om een van onze tourgenoten te quoten: “They pretty much nailed it with that name!”. Vanaf Base Camp, zo ver als wij mochten komen, kijk je meer dan 3000 meter omhoog naar de top van de hoogste berg ter wereld. Indrukwekkend is dan zelfs een understatement en dus gebruiken we dit keer gewoon foto’s in plaats van woorden.

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Hoi Irma en Tijl,

  Heel mooi en indrukwekkend! Nu weer naar lagere hoogtes aan het verplaatsen begreep ik. Goede terugreis en veel plezier met de groep tot je vertrek naar Nepal 🙂
  Vraagje: blijkbaar zijn er mooie filmpjes door jullie gemaakt (zoals de route over de smalle plank) die bezoekers van jullie site graag willen zien maar niet kunnen vinden.
  Is het mogelijk de door jullie gemaakte filmpjes op de site te plaatsen of in ieder geval een hyperlink? Zou de raadpleging van deze filmpjes zeker vergroten denk ik.

  Groet papa Ad

  1. Thanks pap! 🙂 we zijn weer veilig in Lhasa en morgenvroeg vertrekken we naar Nepal, weer wat nieuws dus.

   Het filmpje van die wandeling staat inmiddels in de blogpost hierover. Helemaal onderaan kun je hem zien, maar wanneer we tijd hebben zullen we hem ook bij onze filmpjes zetten! Bedankt voor het laten weten in ieder geval.

   Xx

 2. Wat een prachtige reis en mooi avontuur. Ik ben erg onder de indruk van de ( vele) mooie foto’s.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.