Skip to content

HET PLAN

overons-vliegtuig
overons-aarde_web.png

Wat is begonnen als veel fantaseren, eindigt in een groot plan: Met z’n tweetjes op wereldreis! Eerst nog even afstuderen, zorgen voor een volle spaarpot en dan kunnen we vertrekken. Hoe onze reis er tot nu toe uit lijkt te gaan zien kun je hier (klik) lezen. Voor iedereen die zich afvraagt hoe dat dit ‘stelletje reizigers’ vergaat, is deze website in het leven geroepen. Een live-verslag van onze reis, waar 24/7 op afgestemd kan worden. We zullen proberen alles zo goed mogelijk up-to-date te houden, al vragen we ons nu al af (feb 2015) of dat überhaupt gaat lukken. De eerste stapjes zijn in ieder geval gezet, dus we zullen zien hoe ver we komen.

Vooralsnog zijn wij geen reis-experts, maar we hopen dit tijdens onze reis wel steeds meer te worden. Via deze website zullen we onze ontwikkelingen op dat vlak op een persoonlijke manier delen. Aan de hand van onze ervaringen hopen wij nuttige tips te kunnen geven over alles wat met reizen te maken heeft, van voorbereidingen op de grote reis, tot het vinden van de allermooiste plekjes tijdens die reis.. Wie weet kunnen we hiermee zelfs mensen inspireren de wijde wereld in te gaan. Alleen, samen of als stelletje.

WIE WIJ ZIJN

Stelletje reizigers gaat dus over de avonturen van een echt stelletje: Tijl & Irma, 27 en 26 jaar oud. We hebben elkaar leren kennen op de skipiste in Oostenrijk en hebben al vanaf dat moment zin om samen de wereld te ontdekken. De verschillende reisjes die volgden, allen binnen Europa, smaakten al snel naar meer.

Tijl is afgestudeerd als interieur architect, houdt van voetbal (spelen en kijken) en ziet er graag gelikt uit. Irma is in Tijl’s woorden “altijd bang om iets te missen” en is er dan ook graag bij als er iets gezelligs te doen is. Daarnaast houdt ze van hardlopen en mag ze zichzelf inmiddels ‘master of science’ noemen. Samen doen we graag een dansje op verschillende festivals, met Lowlands op onze nummer 1 en kunnen we genieten van lekker eten, zelf gekookt of in een gezellig restaurantje.

Irma van de Wildenberg

27
Strategic Product Designer
Budel

Tijl Beelen

29
Interieur Architect
Leende

STELLETJE REIZIGERS

© 2015 StelletjeReizigers. All rights reserved.