Skip to content

Fotoreportage kamelen-safari: Hobbelend door de woestijn

“De woestijn in op de rug van een kameel. Terwijl je gids zich uitleeft op het avondeten, kijk je naar de ondergaande zon vanaf een nabijgelegen zandduin. Tijdens eten luister je naar de verhalen over de woestijn en wie weet komen er wat oude nomadenliedjes bovengedreven. Om je heen niets dan zand en boven je een sterrenhemel uit ‘Duizend-en-een-nacht’!”

Dat leek ons wel wat. En dus trekken we samen met Del Boy en zijn vier kamelen de woestijn in. Het is misschien niet zo spectaculair als een hike naar ABC, maar toch zeker niet minder leuk om te doen. Wij hebben ons twee dagen prima vermaakt en dat wilden we graag laten zien.

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Hele mooie foto’s, mooie beesten zijn het stiekem! Bijzonder dat alleen zand toch een indrukwekkend mooi landschap kan geven. En denk dat het ook wel even tijd voor bezinning gaf van wat jullie allemaal mee maken, ziet er namelijk best relaxed uit. Of hoe? Jullie zaten lekker zacht zie ik dus geen hobbel kont gekregen hoop ik?

    1. Het was zeker relaxed en welkom zo na de Indiase drukte.. Ondanks dat er genoeg kussens en dekens onder onze bukken zaten kreeg je na twee uur toch wel last hoor, nu dus heel fijn broze billetjes 😉 maar dat was de moeite waard hoor!

  2. *LIKE* Prachtige foto’s, ook die van Irma bij de zonsondergang, zo relaxed! 🙂

  3. Gaaf die beelden van twee hobbelende Hollandse sultans op ’n dromedaris. Mooie dieren idd en ’n heel bijzondere ervaring!

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.