Skip to content

Fotoreportage Tibet: The people of Tibet

Wij beginnen 2016 met een bezoekje aan een heel bijzonder land. Een uniek land (Ja China, we noemen Tibet gewoon een land!), met unieke mensen. En allemaal hebben ze hun eigen verhaal. Veel meer dan naar hun gezichten kijken hoef je niet om te beseffen dat deze mensen veel te vertellen hebben. Kijk zelf maar.

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Wat een prachtige foto’s van die mensen daar. Wat maken jullie een geweldige reis, geniet ervan. Zoiets moet je echt doen als je jong bent. Leuk om jullie zo te volgen!!
  Groetjes uit Budel

 2. Stiekem word ik wel nieuwsgierig naar de verhalen. Kennen jullie ze? Valt op dat de mensen veel rimpels hebben… Mooie reportage!

  1. Ja wij zijn ook erg benieuwd NAR de verhalen, maar helaas spreken we geen Tibetaans. Van de meesten weten we alleen dat ze boer zijn en op pelgrimstocht zijn. In die weersomstandigheden wel begrijpelijk dat er zo wel rimpels verschijnen, brrr…

 3. Hoi luitjes,
  We zitten nu in Vietnam en hebben alveel gezien en beleefd. Het zijn mooie foto’s met van die doorleefde gezichten zeg!!
  Voor jullie zit Vietnam nog in het verschiet, het is een mooi land en aardige mensen.
  Geniet er nog lekker van.
  Lieve groetjes, Toine en Wilma

  1. Hey! Klinkt goed, we zijn erg benieuwd naar Vietnam! En natuurlijk ook naar jullie verhalen 😉 hopelijk gaan we daar nog wat van horen via de mail of van ons mam? 🙂
   Liefs

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.